Palveluni

Lvi-valvonta

Rakennushankkeeseen ryhtyvä voi täyttää Maankäyttö- ja rakennuslain vaatimukset huolehtimisvelvollisuudestaan käyttämällä alan ammattilaisia projektin suunnittelussa ja valvonnassa. 

Tarjoan valvontaa ja konsultointia myös sellaisiin projekteihin, jotka eivät ole rakennusluvan alaisia töitä. Valvonta ja huolellinen suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää siinä vaiheessa, kun asioihin voidaan vielä vaikuttaa, eli hankkeen valmistelussa. Kysy kokonaishintaa tai tuntiveloitustarjousta vaikkapa keittiö- ja kylpyhuoneremontille että suuremmillekin projekteille.

Taloyhtiöille suosittelen valvontasopimuksen tekoa osakasmuutostöiden valvontaan. Mm. keittiö- ja kylpyhuoneremonttien epäonnistunut suoritus voi johtaa isoihin kustannuksiin taloyhtiön osakkaille.

Käytän raportointiin infomaatti.fi -ohjelmistoa, jolla laadin selkeät ja nopeasti jaettavat ja muokattavat raportit.

Lvi-suunnittelu ja rakennuttaminen

Teen myös lvi-muutossuunnitteluprojekteja. Suunnitteluohjelmistoni on Cadmatic HVAC 19 ja käytössäni on Rakennustieto Oy:n Lvi-kortisto. Linjasaneerausten lvi-suunnittelu ja rakennuttaminen on myös osa palveluani. Kysy lisää miten voisin palvella sinun projektissasi!

Referenssit

Yrittäjällä on lvi-teknikon ja -asentajan sekä talotekniikan perusvalvojan koulutus, lvi-suunnittelijan (tav), kvv- ja iv-työnjohtajan sekä kaukolämpötyönjohtajan pätevyydet. Kokemus alan erilaisissa tehtävissä on yli 20 vuotta.

Hinnasto ja ehdot

  • Tuntiveloitus alkaen 90 euroa, sis. alv. 24 %, 
  • Matkakulut 50 km:n säteellä Keravalta 10-60 euroa, sis. alv. 24 %
  • Matka-ajan kulut sopimuksen mukaan
  • Pyydä aina tarjous tai kustannusarvio työstä
  • Maksuaika 7 pv nto tai sopimuksen mukaan, laskutus ensisijaisesti verkkolaskuna tai sähköpostilla, myös paperilaskun lähetys on mahdollinen
  • Konsultointitoimeksiannoissa käytän KSE2013 ehtoja